promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Egy celebparazita vagy” – Baukó Éva durván nekiment Csutinak, így még senkit sem alázott meg
Borítókép:  Baukó Éva / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kulcsár Edina férje, Csuti rendesen belenyúlt a darázsfészekbe, ugyanis magára haragította Baukó Évát, aki kicsit sem kímélte őt, és olyat beszólt neki, hogy mindenkinek elállt a szava.

A Való Világ egykori játékosa, Baukó Éva már egy jó ideje tör borsot az RTL Klub orra alá, hiszen idő előtt elárulta a Survivor, A Konyhafőnök VIP és a Nyerő páros győzteseit is – utóbbival kapcsolatban kérdezték a műsor idei évadában a felesége, Kulcsár Edina mellett szereplő Csutit, hogy mit gondol erről, de ő csak azt válaszolta erre, hogy „Ki az a Baukó Éva?” – ezzel pedig hatalmas hibát követett el, ugyanis a botrányhősnő nyilvánosan üzent neki, és abban nem volt köszönet.

„»Kedves« Csuuuti -aki ugye nem közszereplő-te csak a feleséged hátán felkapaszkodott celebkullancs , egy celebparazita vagy. Ellentétben veled, én legalább saját jogon lettem ismert. A szomszédunknak volt egy kutyája, azt hívták Csutinak”

– írta Baukó Éva.

Sokan a mai napig úgy gondolják, hogy Csuti csak Kulcsár Edina miatt lett híres, ráadásul nemrég Puzsér Róbert legnagyobb bánatára kiderült, hogy a hatalmas követőtáboruk és a tévés szerepléseik ellenére ők nem közszereplők – ezekre célzott Baukó Éva, aki még a szokásosnál is jobban nekiment Csutinak, ami valószínűleg azért lehet, mert érthető módon rendesen megsértette őt.

Itt lehet megtekinteni Baukó Éva bejegyzését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás