promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
L.L. Junior nagyon kiakadt, majd ott hagyta a Nyerő páros forgatását – videó
Borítókép:  L.L. Junior / rtl.hu (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

L.L. Juniorék számára véget ért a Nyerő páros, és hiába csalódtak hatalmasat, mégse bánkódnak a dolgon – de az énekes azért eléggé kiakadt Pataki Zita miatt.

Tegnap este kiderült, hogy Pataki Zitáék, Kamarás Norbiék és Molnár Gusztávék lettek az RTL Klubon futó Nyerő páros idei évadának dobogósai. L.L. Juniorék kiestek, miután Pataki Zita sokak meglepetésére Kamarás Norbiékra szavazott nagyjából azzal az indokkal, hogy egy helyről jöttek – ez pedig természetesen rendesen kiakasztotta Körtvélyessy Kingát és L.L. Juniort is.

L.L. Junior felesége láthatóan nagyon csalódott volt Pataki Zitáék döntése miatt, ráadásul a búcsúzásnál meg sem ölelte őket, szóval nem tudott úgy tenni, mintha minden rendben lenne közöttük. L.L. Junior pedig dúlt-fúlt a furcsa indoklás hallatán, hiszen nem igazán tudta hová tenni, hogy tényleg ez volt az ok, amiért ki kellett esniük.

Ettől függetlenül mindketten jó élménnyel gazdagodtak a Nyerő párosnak köszönhetően, és mosolyogva hagyták el a villát 4. helyezettként – pedig sokáig úgy tűnt, hogy komoly esélyesek a győzelemre.

Miután L.L. Juniorék beszálltak a kocsiba és elhajtottak, a többiek boldogan csoportos ölelésbe kezdtek, mintha mindannyian megkönnyebbültek volna – és volt is okuk örülni, hiszen így kiesett az egyik legerősebb páros, hamarosan pedig kiderül, hogy kik lesznek a műsor nyertesei.

Itt lehet megnézni a kiszavazás pillanatait:

Itt pedig az L.L. Juniorék távozása utáni hangulatba nyerhetünk betekintést:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás