promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Billie Eilish és Tolvai Reni is melltartó nélkül hozta izgalomba a követőit – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mind a ketten persze visszafogott módon tették ezt, de érkezik az amatőr Ireland Rose is, aki igyekszik annyit megmutatni magából, amennyit csak tud.

Végre megérkezett a boltokba Billie Eilish első saját parfümje. Sokan hamarosan élőben is tesztelhetik az Eilish névre keresztelt üvegcsét, aminek állítólag a karamellhez hasonlít az illata. Az üvegcse is Billie kedvenc testrészeit ábrázolja, mint a mellkas, a nyak és a kulcscsont. A parfümöt maga Billie Eilish reklámozza, és izgató módon melltartó nélkül.

Tolvai Reni sokszor volt főszereplő a rovatunkban, de főleg szexi ruhákban láthattuk az elegáns erotikát képviselve. A fogyása után később egyre többször tűnt fel fürdőruhában, amitől a rajongói is el szoktak ájulni. Most smink nélkül, meztelenül, törölközőbe csavarva dob csókot a követőinek.

A mostani válogatást egy olyan amatőr modellel zárjuk, aki még csak egyszer szerepelt nálunk, de megígértük, hogy visszatérő vendég lesz. Ireland Rose egy rendkívül színes egyéniség, és aki szeretne, az extra dolgokat is kérhet tőle interneten.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás