promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A TV2 gyönyörű műsorvezetője erősen kritizálta a mai fiatalokat
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sydney van den Bosch szerint elég aggasztó, ha a mai generációt úgy beszippantja az Instagram, hogy néhányan ott találnak maguknak példaképet. A kijelentésével persze elsősorban segíteni szeretne, és nem szapulni a fiatalokat.

A Hollandiából származó Sydney van den Bosch eddig főleg a modell karrierjét építgette, de céljai között ott van, hogy el szeretné végezni az egyetemet. Májusban készül emelt szintű érettségizni, majd kereskedelem és marketing, vagy kommunikáció és média szakra készül.

A Szerencsekerék betűforgatójáért nem olyan rég még aggódni kellett egy fül-orr-gégészeti műtét komplikációi miatt, de hála égnek már teljesen jól van.

Sydney mindig is úgy érezte, hogy közszereplőként neki is hangot kell adnia a véleményének. Valamennyire ő is tudja formálni az embereket, mivel jelenleg 152 ezer követője van Instagramon.

Az egykori szépségkirálynő persze látja, hogy ennek vannak veszélyei is.

„Riasztó, hogy a mai világban a fiatalok az Instagramon találnak példaképeket, régen mi még újságokat nézegettünk híres emberekről, vagy a családunk mesélt kiemelkedő szereplőkről, akiknek az életútjuk kivételes volt. Ma már a közösségi médiában bárki kreálhat magának egy képet, aminek lehet, hogy köze sincs a valósághoz - a fiatalok pedig ebbe kapaszkodnak. Amikor én ezt elkezdtem, nem tudtam, mi lehet a végkimenetele - hogy ebből egy szakma, és gyakorlatilag egy anyagi megélhetés forrása lesz. Szerintem ez óriási felelősség”

- idézte Sydneyt PetőfiLIVE.

A modell hozzátette, hogy gyakran visszarántja a követőit a valóságba, de ezt legtöbbször privát üzenetek és Sztori-beszélgetések során teszi.

Azzal Sydney van den Bosch is száz százalékosan egyetért, hogy a legtöbbször a közösségi média okolható az önképzavarért.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás