promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Veszélyben az X-faktor? A TV2 bejelentése komoly problémákat okozhat az RTL Klubnak
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ez egy olyan húzása lehet a TV2-nek, ami belerondíthat az X-faktor nézettségébe.

A Riszaviadalon a nézők nagy örömére egy tánc erejéig visszatértek az első évad sztárjai, ám a TV2 a jövő heti elődöntőre is meglepetéssel készül.

Ezen a héten, szombaton az öt versenyben maradt párosnak a tét minden eddiginél nagyobb, hiszen aki jól teljesít, bejut a Dancing with the Stars idei döntőjébe. A versenyzők ráadásul az elődöntőben nem 40, hanem 50 pontot zsebelhetnek be a zsűritől. Ördög Nórához, Molnár Andreához, Bereczki Zoltánhoz és Kováts Gergely Csanádhoz ugyanis Gabriela Spanic is becsatlakozik.

„Nagyon nagy megtiszteltetés, hogy csatlakozhatok a zsűrihez. De persze én nem vagyok táncos, így elsősorban nem szakmai szempontból értékelem majd a produkciókat. Tavaly megtanultam, hogy a tánc az érzésekről, az érzelmekról szól. Nálam azok lesznek nyerő pozícióban, akik megérintik a szívemet”

– árulta el Gabriela Spanic.

A szappanopera királynője már az előző adásban is visszatért Tóth Andi és Andrei Mangra produkciójában, azonban azzal, hogy most ő is fogja zsűrizni a még versenyben maradt szereplőket, olyan nézettséget produkálhat majd a TV2-nek, hogy azt talán még az X-faktor is meg fogja érezni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás