Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Tóth Gabi nyilvánosan üzent Krausz Gábornak: „Megküzdöttél a démonjaiddal”

Tóth Gabi nyilvánosan üzent Krausz Gábornak: „Megküzdöttél a démonjaiddal”

Színes

Tóth Gabi nyilvánosan üzent Krausz Gábornak: „Megküzdöttél a démonjaiddal”

Színes

Baranyecz János 07:37

Tóth Gabi egészen megható üzenetet írt a férjének, Krausz Gábornak az első könyvének megjelenésével kapcsolatban.

Tóth Gabi és Krausz Gábor 2018-ban jöttek össze, majd egy évvel később összeházasodtak, és megszületett első gyermekük, Hannaróza. Voltak nehéz időszakok az életükben, de most nagy boldogságban nevelik kislányukat, miközben közösen állják ki a próbatételeket, és örülnek egymás sikereinek – mint például annak, hogy megjelent Krausz Gábor első könyve, a Családom és egyéb receptfajták.

„Ma megjelent férjem első könyve receptekkel és élettörténetekkel. Nehéz szavakba önteni, amit érzek.. Nagyon büszke vagyok rád Krausz Gábor! Megküzdöttél a démonjaiddal és hálás vagyok, hogy foghattam a kezed ezekben a nehéz időszakokban is! Megjutalmaztak bennünket a fentiek. Tudtam, hogy ha kitartunk, akkor igazi szövetségesei leszünk egymásnak! Továbbra is fogom kezed és örökké hálás leszek neked Hannarózáért!”

– üzente Tóth Gabi a szerelmének.

Krausz Gábor a TV2 Totem, illetve Séfek séfe című műsorával idén nagyot robbantott, a rajongói pedig most igazán örülhetnek, hogy még egy könyvvel is kedveskedett nekik, amiben nemcsak remek receptek vannak, hanem állítólag érdekes történetek is – szóval mindenképp érdemes beszerezniük azoknak, akik kedvelik a sztárséfet és a munkásságát.

Itt lehet megtekinteni Tóth Gabi bejegyzését:

Borítókép: Tóth Gabi / Profimedia