promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lady Gaga bevállalta: anyaszült meztelenül pózolt a gyönyörű popsztár – fotó
Borítókép:  Lady Gaga / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lady Gaga a Vogue kedvéért az összes ruháját ledobta, és pucéran bizonyította, hogy ő korunk egyik legszexibb énekesnője.

Az Oscar-díjas Lady Gaga színésznőként és énekesnőként is megmutatta már, hogy elképesztően tehetséges, az pedig már csak hab a tortán, hogy rendkívül dögös is. A popsztár nemrég a híres Vogue magazin felkérésére elvállalt egy fotózást, amin készült egy meglepően vadító kép is, ami rögtön felrobbantotta az internetet.

Lady Gaga igazán bevállalós kedvében volt, ugyanis teljesen meztelenül pózolt, így az egész világ megcsodálhatta a tökéletes, pucér testét – nem csoda, hogy pillanatok alatt több mint 1 millió ember kedvelte Instagramon a fotót, hiszen rengetegen odavannak a fantasztikus énekesnőért.

Úgy tűnik, hogy Lady Gaga mindig pontosan tudja, hogy mi kell a népnek, ráadásul folyton képes érdekességgel szolgálni: nemrég a zseniális Tony Bennett oldalán énekelt, majd mindenki láthatta őt remekelni A Gucci-ház című film előzetesében, most pedig egy brutálszexi poszttal örvendeztetett meg minket – szóval nincs okunk panaszra.

Itt lehet megnézni Lady Gaga vadító képét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás