Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Károly herceg szörnyű botlása: majdnem elhasalt a színpadon a világ csúcsvezetői előtt - videó

Károly herceg szörnyű botlása: majdnem elhasalt a színpadon a világ csúcsvezetői előtt - videó

Színes

Károly herceg szörnyű botlása: majdnem elhasalt a színpadon a világ csúcsvezetői előtt - videó

Színes

Promotions 11:31

Károly herceg fontos dolgokról beszélt a klímaváltozási konferencián Glasgowban, a nagy beszéd előtt azonban szinte felbukott a színpadra.

A brit királyi család kapcsán az elmúlt napokban II. Erzsébet kórházlátogatásával és pihenésével volt tele a sajtó, így pedig őfelsége nem is vehetett részt a glasgow-i klímaváltozási konferencián. Károly herceg mondott beszédet a csúcs előestéjén.

A beszéd fontos mondatokat és gondolatokat tartalmazott, Károly töbek között arra tért ki, hogy megérti a fiatalok frusztrációját a klímaváltozás kapcsán, ez egy nagyon fontos témája évszázadunknak,

amit összefogással meg tudunk majd oldani, ha eltemetjük a nézeteltérésinket.

A nyitóbeszéd is nagy hatást gyakorolt a közvéleményre, ennek ellenére több politikai szakértő a Twitteren inkább Károly nagy botlását emelte ki, amikor fellépett az emelvényre. Nagyon kevés hiányzott hozzá, hogy élő adásban történjen meg egy nagy baki, amelyről valószínűleg hetekig beszéltek volna még.

Nagyon kevés hiányzott ahhoz, hogy Károly oldalt leessen a pódiumról.

A királyi család amúgy nagyon elhivatott a klímaváltozás ügyében, pár nappal ezelőtt Vilmos herceg tartotta meg díjátadóját a saját klímaváltozás elleni projektje, az Earthshot Prize Awards keretében pedig egy dokumentumfilm is debütált, amelyben Károly herceg is megszólal.

A herceg unokáját, Györgyöt helyezi gondolata fókuszába, mint elmondta, számukra a klímaváltozás elleni küzdelem a jövőről szól, a jövőről, amelyet részben György herceg testesít meg,

a cél pedig az, hogy a Föld megmeneküljön.

Borítókép: Profimedia