promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nicole Scherzinger, Schobert Lara, és Demi Rose is falatnyi bikiniben pózolt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Feltűnt Kate Hudson is, aki fehérneműben mutatta meg magát a követőinek.

A Pussycat Dolls énekesnője, Nicole Scherzinger imád egzotikus helyeken nyaralni. Ha jön a hidegebb időjárás, akkor szabályosan menekül előle. Szóval lehet ősz vagy tél, őt mindig fogjuk bikiniben látni.

Carmen Electra közben egy régi képpel nosztalgiázott – érdemes kattintani, mert meztelen rajta. Feltűnt egy új amatőr modell Ireland Rose személyében, aki biztosan visszatérő vendég lesz nálunk.

Goldie Hawn lánya, Kate Hudson egy nagyon szexi fehérneműt vett fel. Nem csak azért pózolt így, hogy begyűjtse a lájkokat, hanem szerette volna felhívni a figyelmet mellrák elleni küzdelemre.

Mars Noire dögös fotóitól is le fog esni az állatok, aki igyekszik egy kis nyarat csempészni a hűvös őszi napokba.

Schobert Norbi és Rubint Réka lánya éppen Dubajban nyaral a családdal. A kommentelők a dögös képei láttán elkezdtek pletykálni, hogy Schobert Lara megcsináltatta a melleit. Abszolút nem, csak már 18 éves, és elkezdett nőiesedni.

Egy olyan magyar celeb is levetkőzött, aki abszolút nem szokott. Hogy kiről van szó, az már a cikkünk címéből is kiderül. 

A magyar Playboy-modell Vass Zita dögös fehérneműben, míg Demi Rose szűk bikiniben mutatta meg a kebleit. Ezek olyan dolgok, amiken abszolút nem tud senki sem meglepődni.

Feltűnt Eliza Rose Watson is, aki az OnlyFans oldala miatt lett milliomos.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás