promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jessica Alba hófehér pingvinmintás bugyiban állt előttünk - Filmes villantások
Borítókép:  Profimedia/©Lions Gate/Courtesy Everett Collection
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Filmtörténeti villantás A kabalapasi című filmből, 2007-ből.

Jessica Alba a 2000-es évek egyik ikonikus színésznője, aki a korszak legjobb limonádé ízesítésű filmjeiben tűnt fel. A gyönyörű színésznő azonban a habkönnyű komédiák és romantikus szirupok mellett feltűnt többek között a 2005-ös Sin City-ben, illetve A fantasztikus négyes-filmekben is.

2006-ban a Playboy a világ legszexibb nőjének nevezte Jessica Albát, 2008-ban pedig felfért egy csúcslistára is, 8. lett ugyanis a Maxim magazin "A világ 100 legszebb nője" elnevezésű listáján.

A Playboy amúgy jogtalanul közölt róla képeket, és a színésznő bírósághoz is fordult, ám Hugh Hefner személyes bocsánatkérése után elállt a további hadakozástól.

Az egyik legikonikusabb villantása A kabalapasi című filmbe történt, amely egy átok története, ugyanis főszereplő férfinket, Charlie-t gyerekkorában megátkozzák, hogy aki lefekszik vele, az ő utána megtalálja álmai hercegét, aki így sohasem lehet Charlie. És hát az átkok miért is vannak? Hogy megtörjék őket.

Jessica Alba az egyik jelenetben konkrétan elveszti a szoknyáját Charlie előtt, méghozzá úgy, hogy az autó ajtaja szedi le róla, a kamera pedig ráközelít a színésznő alsóneműjére:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás