promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Győzike borzalmas ajándékot adott a felesége születésnapjára – videó
Borítókép:  LifeTV
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gáspár Bea barátnője, Edina le is ordította a fejét.

Zakatol a LifeTV-n a Van életünk című széria, amiben továbbra is a Gáspár család viszi a hátán a műsort, akik állandóan tudnak valamin balhézni. Múltkor Bea és a barátnője akartak elmenni egy csajos nyaralásra, de Győzike bejelentette, hogy ha ezt megteszik, akkor nem lesz karácsony. A végén az egész környék az ő ordítozásuktól zenget.

Gáspár Győző most a felesége születésnapjára készült, és ki is adta a pénzt egy szép tortára, amit aztán elejtett.

„Nagyon latszik h direkt van :D”

- írta a videóhoz az egyik kommentelő, aki szerint csak a műsor kedvéért ejtette el Győzike a tortát.

A showman ezt másképp látja, és szerinte a desszert azért landolt a földön, mert Bea barátnője, Edina megszórta őt átokkal.

Győzikét végül nem érdekelte a dolog, és a földről összelapátolt tortát adta oda ajándékba. Azzal védekezett, hogy Bea se készült semmi különlegessel az ő születésnapjára, csak egy szimpla rizses húst rakott össze. A showman felesége rögtön megjegyezte, hogy Győzike minél öregebb, annál hülyébb lesz.

Győző szerint a szándék a fontos, nem az ajándék. Erről egészen másképp vélekedik Gáspár Bea és barátnője, Edina, akik szerint nagyon rossz húzás volt, amit a showman csinált. Jött is az óriási vita, ami hamar személyeskedésbe csapott át.

Bea asszonyt és Győzikét hamarosan a Hal a tortánban is láthatjuk, ahol utóbbinak kell majd főznie. Nagy kérdés, hogy ez sikerül-e.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás