promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási veszekedés volt Győzike és Bea asszony között – videó
Borítókép:  LifeTV
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gáspár Bea dühében azt mondta Győzikének, hogy simán lecseréli a férjét, ha talál egy gazdagabb pasit.

Tovább zakatol a Life TV-n a Van életünk című reality, amit simán tekinthetünk egy afféle Győzike-show 2-nek, amikor a Gáspár család éppen a főszereplő. Gyakorlatilag futószalagon érkeznek a bizarr szituációk - múltkor a showman teljesen a halálán volt, mert megütött a szemét a tányérral.

Bea asszony megjegyezte, hogy ha a férje ilyen borzalmasan viseli még a kisebb sérüléseket is, később biztosan be fogja dugni egy öregek otthonába.

Gáspár Bea és a barátnője egy kis csajos nyaralást szervez, ami persze Győzőnek egyáltalán nincs ínyére, szóval ismét hatalmas vita alakult ki a házaspár között.

A showman felhozta, hogy erre nincsen pénz, mert éppen a karácsonyi időszakra gyűjtenek. Bea asszony barátnője, Edina erre betámadta Győzikét, aki szerinte simán elkocsikázik annyit, mint amibe az útjuk kerülne.

„Ezt döntsd el, hogy Edinát akarod, vagy a karácsonyt akarod”

- állította választás elé a férje Beát.

Itt még teljesen nyugodt hangnemben zajlott a beszélgetés, de később Győzike és Bea teljes erőbedobással egymásnak estek. A showman sápadtarcúnak nevezte a feleségét, aki erre visszavágott, hogy ha talál gazdagabbat, öregebbet, jobbat, akkor simán hátat fordít a férjének a nyaraláson.

Természetesen ez volt az utolsó csepp a pohárban, hogy Győzike aztán teljesen kiboruljon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás