Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Dwayne Johnson pénzzel dobálta meg a saját édesanyját, majd elkezdett táncolni – videó

Dwayne Johnson pénzzel dobálta meg a saját édesanyját, majd elkezdett táncolni – videó

Színes

Dwayne Johnson pénzzel dobálta meg a saját édesanyját, majd elkezdett táncolni – videó

Színes

Baranyecz János 14:54

Dwayne Johnson édesanyja 73 éves lett, ennek örömére egy tradicionális szamoai bulit tartottak, ahol pénzzel dobálták meg az ünnepeltet.

Dwayne Johnson nagyon közel áll az édesanyjához, Ata Johnsonhoz, hiszen ő mindig hitt benne, és olyan értékrendet tanított meg neki, ami végül a világ egyik legsikeresebb, legnépszerűbb színészévé tette őt. Nem csoda, hogy a Jumanji-széria sztárja megadja a módját, ha az anyukájának születésnapjáról van szó – de itt nem a fényűzésre kell gondolni, hanem valami jóval fontosabbra.

Tegnap volt Ata Johnson 73. születésnapja, ezért Dwayne Johnson összedobott neki egy szűk körű bulit a szeretteivel: az anyuka olyan jól érezte magát, hogy előadta a Taualuga nevű szamoai táncot, a világsztár pedig a hagyományokat követve pénzt hajított rá, majd a tisztelete jeléül eljárta neki az Aiulit.

Még Dwayne Johnson kislánya is dobott játékpénzt a nagyinak, a hangulat pedig elképesztő volt az ott készült felvétel alapján, amit büszkén osztott meg a színész, hiszen saját elmondása szerint átjön belőle az igazi „Mana”, ami energiák és érzelmek összessége – bár akadtak olyanok is, akik egészen furcsának tartották ezt a szokást, pedig tényleg érezhető az itt látható videón, hogy csak szeretet, boldogság és béke járja át az egész eseményt:

Borítókép: Dwayne Johnson / Profimedia