promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rácz Jenő a fürdőkádban írogatott a csajoknak, majd bejelölte Gyuricza Dórát
Borítókép:  RTL Klub offical
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rácz Jenő arról is beszélt a Frizbiben, hogy az elején nem séf akart lenni.

Rácz Jenő és Gyuricza Dóra túl vannak az esküvőn, a nászúton, és a Michelin-csillagos séf étterme is a csúcson van. Rumourban állandó a teltház és annyi a munka, hogy néha Gyuricza Dóra is be szokott segíteni.

Az elején persze még az egyikük sem gondolta volna, hogy ebből egy gyümölcsöző kapcsolat lesz. Rácz Jenő ugyebár A Konyhafőnök zsűrijeként ismerte meg Dórit, aki anno versenyzőként tűnt fel a műsorban.

A Michelin-csillagos szakács a Frizbiben elmesélte, hogy Dóra már az elején felkeltette az érdeklődését, de nem volt vele elfogult A Konyhafőnökben.

„Kiesett a versenyből, aminek én nagyon örültem. Általában szomorú szoktam lenni. Igazából ahogy hazaértem, befeküdtem a fürdőkádba és írogattam csajoknak, hogy kivel randizzak aznap este, majd bejelöltem a Dórit. Az első randinál nem gondoltam, hogy bármi nagyon komoly lett volna. Ahogy találkoztunk azt vettem észre, hogy egyre jobban beszippant a dolog”

- mesélte Rácz Jenő, aki ezek után egyre több időt akart Gyuricza Dórával együtt tölteni.

Mivel a boldogságuk felhőtlen, így már csak a gyerekvállalás lesz hátra, de ezt semmiképpen nem akarják elsietni.

Hihetetlen, de Rácz Jenő anno focistának készült, de az ízlelőbimbóink jobban jártak, hogy végül séf lett belőle. Az ő kitartásával persze lehet már valamelyik külföldi nagycsapatban játszana, de úgy alakult az élet, hogy 26 évesen megkapta élete első Michelin-csillagát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás