promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Lara mellei, és Tóth Gabi ajándéka is felkapott téma volt
Borítókép:  TV2 offical
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

De vajon mi volt az a súlyos hiba, ami miatt felháborodtak a TV2 nézői?

Ismét összeszedtük nektek, hogy mik voltak a legolvasottabb híreink a héten. Rögtön indítunk egy Schobert Larával, aki olyan dögös képet tett ki magáról, hogy a kommentelők azt hitték, hogy megcsináltatta a mellét.

Tovább zakatol az RTL Klubon a Nyerő páros, amiben nem olyan rég a férfi celebeknek tartottak egy szépségversenyt. Molnár Gusztáv például rendesen kiakasztotta szeximérőt (és a feleségét is) pár bevállalós mozdulattal; Kamarás Norbi, vagyis ÉNB Lali pedig elhülyéskedte a dolgot. Hogy ki nyert, azt a cikkből megtudjátok.

Nem olyan rég ért véget a Séfek séfe, szóval Krausz Gábort most nem fogjuk egy darabig a képernyőn látni, de Tóth Gabit igen a Sztárban sztár leszek!-ben. A párocska között minden rendben, és Krausz Gábor egy hatalmas ajándékot adott a szerelmének.

A Sztárban sztár leszek! egyik korábbi versenyzője, Csontos Karina egy szörnyű autóbalesetben vesztette életét. A nézők közül sokan azt várták, hogy a műsorban legalább egy rövid búcsú, egy egyperces néma csenddel megemlékeznek majd Karináról, ehhez képest még csak említést sem tettek róla. Mi több, még Tóth Gabi sem hozta szóba őt, és ez mélységesen felháborított mindenkit.

A Lidl-hez kötődő Blue Mobile után újabb, harmadik félhez köthető mobilszolgáltatás szűnik meg Magyarországon. Ráadásul az ügyfeleknek fontos teendőjük van, ha nem akarják, hogy a szerződés lejártával, azaz 2021. december 31-ével megszűnjön a telefonszámuk.

Közben kiderül az is, hogy mennyire hatékony a Pfizer vakcina harmadik adagja a koronavírus ellen.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás