promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Király Viktor felesége, és Miley Cyrus is hatalmasat villantott a héten
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Eva Longoria is végre hátrahagyta az egyrészes fürdőruhát, és szexi bikinibe bújt.

Curtis exével, Széki Krisztivel indult a hét, aki egy vadítóan szexi vörös bikinit vett fel, hogy elbúcsúzhasson a nyártól. Ha nagyon merész, akkor talán jövő héten még kiülhet egyszer napozni, mivel lesz olyan nap, amikor 20 fok fölé emelkedik a hőmérséklet.

Egy másik magyar modell, Görög Zita is feltűnt a rovatunkban, aki nyugodtan letagadhat jó pár évet a korából. Most egy fehérnemű reklám miatt készült róla egy tüzes kép.

Miley Cyrus az elegáns erotikát képviselte, de az ő szokásos módján. Olyan ruhát vett fel egy fotózásra, amiből csaknem kiesnek a mellei.

A Love Island sztárjának, Zara McDermottnak is visszatértünk az Instagram-oldalára, és érdemes is volt, mert egy szuperszexi képpel lepte meg a követőket.

Láttátok már Király Viktor feleségét? A mindig gyönyörű Király-Virág Anita a hatos lottó sorsolásnak az egyik műsorvezetője, de van saját vállalkozása, és influenszerként is tevékenykedik. Virág nem olyan rég egy egy jakuzzi szélén mutatta meg magát bikiniben.

A Született feleségek sztárja, Eva Longoria is szerepelt a cikkben, aki végre nem egyrészes fürdőruhában mutatta meg magát, hanem elővett egy tüzes bikinit. Fel is robbantotta vele az internetet, a képére pedig özönlöttek a lájkok.

[[cikk3]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás