Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Billie Eilish melles üvegben dobja piacra az első parfümjét – fotó

Billie Eilish melles üvegben dobja piacra az első parfümjét – fotó

Színes

Billie Eilish melles üvegben dobja piacra az első parfümjét – fotó

Színes

Promotions 08:38

Billie Eilish novemberben saját parfümöt jelentet meg, aminek az üvege egy női felsőtestet ábrázol.

Billie Eilish pár hónapja szinte sokkolta a rajongóit az átalakulásával, hiszen a zöld-fekete haját és a bő ruháit leváltotta, majd szexi szőke bombázóként pózolt egy elég bevállalós fotósorozat kedvéért. Az utóbbi időben igazi modern szexszimbólummá vált a fiatal énekesnő, így nem meglepő, hogy a szépségipar felé vette az irányt, és elhatározta, hogy piacra dobja az első saját parfümjét.

„Annyira IZGATOTT vagyok, hogy végre megoszthatom veletek az első illatomat, az »Eilish«-t!!!!!!!!!!!!!! AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!! Ez egy olyan illat, amit már évek óta kerestem. Ez a kedvenc illatom az egész VILÁGON. A parfümök mindig is hatalmas szerepet töltöttek be az életemben és a létezésemben, amióta csak emlékszem, és álmom volt, hogy megalkossan ezt az illatot és valóra váltsam az ötleteimet. Ez az egyik legizgalmasabb dolog, amit valaha csináltam. Alig várom, hogy végre hamarosan a tiétek lehessen!!!!!”

– osztotta meg követőivel Billie Eilish.

A novemberben érkező termék üvege egy női felsőtestet ábrázol a mellektől egészen az orrig, mert állítólag ezek a világsztár kedvenc testrészei. Billie Eilish igazán a szárnyai alá vette ezt a projektet, ugyanis szinte a létező összes munkafolyamatba volt beleszólása az üveg megalkotásától kezdve a reklámokon át egészen magáig az illatig – amit egyesek a mandarin, vörös bogyók, kakaó és a vanília szerelemgyerekeként jellemeznek.

Itt tekinthető meg Billie Eilish első parfümje, az „Eilish”:

Borítókép: Billie Eilish / Profimedia