promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kórházba került II. Erzsébet
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Óriási titkolózás övezi II. Erzsébet kórházi tartózkodását.

Kórházban töltötte az éjszakát II. Erzsébet. A Buckingham-palota tájékoztatása szerint a 95 éves királynő bizonyos jellegű vizsgálatok elvégzése miatt kereste fel a kórházat, de csütörtök délben már vissza is tért a rezidenciájára.

A palota illetékese úgy fogalmazott, hogy a királynő továbbra is jó hangulatban van, a kórházi tartózkodás részleteit azonban óriási titok övezi.

A palota tájékoztatása nem tér ki arra, hogy II. Erzsébetet milyen egészségi okok miatt vetették alá vizsgálatnak, és valószínűleg erre a későbbiekben sem fog fény derülni, ugyanis az udvar soha nem közöl részleteket a királyi család egészségi problémáiról, csak, amennyit szükséges.

Érdekes viszont, hogy a kórházi vizsgálatai előtt egy nappal az uralkodó orvosi tanácsra lemondta észak-írországi látogatását, és a következő pár napot pihenéssel tölti. A palota nem részletezte, hogy az orvosok miért tanácsolták az utazás lemondását, mindazonáltal egybehangzó brit médiaértesülések szerint mindez nincs összefüggésben a koronavírussal.

II. Erzsébet legutóbb 2013-ban volt kórházban gyomorfertőzés miatt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás