Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Az X-faktor győztese bevallotta: „meleg vagyok”

Az X-faktor győztese bevallotta: „meleg vagyok”

Színes

Az X-faktor győztese bevallotta: „meleg vagyok”

Színes

Helmeczi Benjamin 08:38

Kocsis Tibor D. Tóth Krisztina műsorában árulta el, hogy a szerelme egy férfi.

D. Tóth Krisztina Elviszlek magammal című műsorának vendége volt a 2011-es X-faktor győztese, Kocsis Tibor, aki úgy harangozta be az interjút, mint élete egyik legfontosabb beszélgetését. Az énekes itt vallotta be, hogy egy László nevű férfibe szerelmes.

„Én szeretnék jó példával előállni. Szeretném a saját példámat elmondani, megmutatni, azért vagyok most itt többek között. Nem magamat mutogatni, nem provokálni, nem propaganda az egész, hanem én, Kocsis Tibor, akit ismer egy ország, vagy az országból valahányan, egyébként meleg vagyok"

- mondta Tibor, aki később a közösségi oldalán is megszólalt a coming out-jával kapcsolatban.

Az énekes posztjának szövegét változtatás nélkül közöljük:

„Vannak beszélgetések, amelyekre nehéz sort keríteni, mégis meg kell tenned annak érdekében, hogy békére lelj az életedben. Ezért ültem be D. Tóth Kriszta mellé az autóba, és meséltem hosszasan magánéletem olyan részleteiről, amelyekről még soha nem beszéltem nyilvánosan. Jubileumi év ez: kereken 10 évvel ezelőtt nyertem meg az X-Faktort, ráadásul idén lettem 40 éves – nem akarok tovább várni.

Boldog vagyok, szerencsés, és határozottan megkönnyebbültem! Köszönöm mindezt azoknak, akik körülvesznek és szeretnek, a páromnak, a családomnak és a barátaimnak. És köszönöm nektek is, akik olvassátok ezeket a sorokat, követtek, és hiszem, hogy a jövőben is mellettem lesztek, hallgatjátok a dalaimat és eljöttök a koncertekre! Nem magamra szeretném felhívni a figyelmet, hanem valamire, ami az életem része, és még nagyon sokak számára az, csak nem akarnak, vagy nem mernek róla beszélni.

Büszke vagyok erre a beszélgetésre, és remélem, sokak merítenek erőt belőle. Ha egy embernek adtam ezzel valamit, akkor is megérte. De sokaknak szeretnék, mert mindenkinek joga van ahhoz, hogy őszintén élhessen, és igazán boldog legyen – én ebben hiszek!”

Borítókép: TV2 Play