promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Emlékszel még a No Thanx egykori frontemberére? Nem fogod elhinni mivel foglalkozik most!
Borítókép:  YouTube - Erik Skrapits
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Skrapits Erik anno az X-Faktorban is próbálkozott, de ma már polgári foglalkozása van.

A No Thanx együttes 2006-ban debütált, ami kicsit a Tokio Hotel sikerét is meg akarta lovagolni. Az egyik leghíresebb szerzeményük anno az „Egy másik nemzedék” volt, ami a MAHASZ listáján rögtön a második helyen debütált és később elérte az aranylemez minősítést is.

Skrapits Erik 2009-ben hagyta ott a zenekart, mivel a tanulmányait akarta előtérbe helyezni, és benne volt az is, hogy más stílusú zenével szeretne foglalkozni.

A szólókarrier nem jött be, és az egykori frontember még az X-Faktorban sem tudta megállni a helyét. Akkor ByeAlex, Tóth Gabi, és Puskás Peti is azon a véleményen volt, hogy Erik inkább csak leégette magát a műsorban.

Puskás Peti kiemelte, hogy szerinte az egykori frontember nem tudott fejlődni a hosszú évek alatt.

Erik nem hagyta abba a zenélést, de nem ebből él meg, hanem polgári foglalkozása van. A No Thanx egykori frontembere az RTL Klub Reggeli című műsorában leplezte le, hogy családjával együtt költözött az országhatárra, hogy a szomszédos Ausztriában postásként dolgozzon.

A zenész elmondta, hogy szeret több lábon állni, és a koronavírus-járvány alatt is megtapasztalta, hogy bármikor jöhet egy negatív változás.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás