promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka visszavonul
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Se zenei fellépés, se TV-s szereplés. Majkát sehol sem fogjuk látni.

Megdöbbentő dolgot olvashattunk a csütörtökön megjelent Story magazinban: Majka úgy döntött, visszavonul. A rapper úgy érzi, eljött az ideje, hogy Curtishez hasonlóan ő is kivegyen egy hosszú szabadságot, mert egy ideig nem szeretne színpadra lépni, emellett jövőre a TV-ben sem fogjuk őt látni.

„A zenélést egy időre befejeztem, szeptember végén letettem a lantot, és most semmit sem akarok csinálni. Mindent kihúztam az életemből, a családommal szeretnék lenni, nyaralni, kártyázni, edzeni, élvezni a pihenést. Nem viszketek attól, hogy nem vagyok reflektorfényben. A televíziós munkát is csupán a bizonytalan helyzet miatt vállaltam el, nem tudtam, hogy milyen korlátozások lépnek érvénybe, de az biztos, hogy jövőre nem leszek képernyőn. Nem tudnak olyat kínálni, amit elvállalnék! A szabadságom a legfontosabb!”

- nyilatkozott a lapnak Majka.

Frissítés: 

Majka nemrégiben a Telexnek cáfolta a híreket. Kiderült, hogy a képernyőzésből tényleg szeretne egy nagyobb lélegzetvételnyi szünetet, de a koncertezéssel és a zenéléssel nem áll le. A lap megkeresésére azt is elárulta, hogy januárban folytatják a közös munkát a stábjával. Majka a visszavonulást csupán a képernyőre és a műsorvezetésre értette.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás