promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pápai Joci meghökkentő titkokat árult el magáról, erre senki sem számított – videó
Borítókép:  Pápai Joci / youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Pápai Joci Hajdú Péter Összezárva című műsorában rengetek titkot kifecsegett, és egyebek között azt is elárulta, hogy mikor veszítette el a szüzességét.

Pápai Jocit minden héten láthatjuk a TV2-n futó Sztárban sztár leszek!-ben, de most kivételesen a Life TV-n is fel fog tűnni, ugyanis ő Hajdú Péter Összezárva című műsorának következő vendége. Az adáshoz készült rövid előzetesből kiderült, hogy az énekes a forgatáson teljesen megnyílt a műsorvezetőnek, és olyan dolgokat mondott magáról, amiket csak kevesen tudnak.

Pápai Joci elárulta, hogy 11 esztendős kora óta párkapcsolatban van, ráadásul mindössze 11 és fél éves volt, mikor elveszítette a szüzességét – Hajdú Péternek egyből fel is akadt a szeme a mondatok hallatán, hiszen valóban egészen meglepő, hogy valaki ilyen fiatalon kezd szexuális életet élni.

Egy elég szomorú emléket is felidézett Pápai Joci a műsorban, ugyanis elmesélte, hogy a felesége 8 hónapos terhes volt, mikor megjött a közjegyzői papír, hogy elárverezik a házukat, így nagyon nehéz helyzetbe kerültek, és kilátástalannak tűnt minden.

Már ezek alapján is mindenképp érdemes lesz péntek este 22:00-kor a Life TV-re kapcsolni, ugyanis szinte biztos, hogy Pápai Joci tartogat még a nézőknek pár meghökkentő történetet az Összezárva című műsorban.

Itt lehet megnézni az adás rövid előzetesét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás