promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rácz-Gyuricza Dóra őszinte vallomása: szexuálisan zaklatták a munkahelyén – videó
Borítókép:  Rácz-Gyuricza Dóra / youtube.com/PollynPikto Életmood (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rácz Jenő felesége, Rácz-Gyuricza Dóra elárulta, hogy többször is zaklatták őt az előző munkahelyén, de hiába szólt, nem kapott segítséget a HR-től.

Nemrég házasodtak össze az RTL Klubon futó Nyerő páros előző évadának győztesei, Rácz Jenő és Rácz-Gyuricza Dóra, akik nagyon boldogok együtt, egyenesen tombol köztük a szerelem, és már a családalapítást tervezgetik – sőt, egyes pletykák szerint már úton is van A Konyhafőnök sztárséfjének trónörököse.

Rácz-Gyuricza Dóra a barátnőjével közösen csinálja a PollynPikto Életmood nevű YouTube-csatornát, ahová olyan videókat töltenek fel, amikben esetenként kifejezetten komoly témákat boncolgatnak – nyáron például a szexuális zaklatásról beszélgettek, a híresség pedig meglepő őszinteséggel vallott az őt ért sérelmekről.

„Engem a volt munkahelyemen rendszeresen zaklattak fizikailag szexuálisan. Mégpedig úgy, hogy fogdosták a hátsómat; elhúzták az ingemet és benéztek alá; vagy csak mellém állt valaki és elkezdte simogatni a karomat; meg így a főnököm úgy összekulcsolta a kezét velem, meg ilyenek”

– árulta el Rácz-Gyuricza Dóra.

Rácz Jenő felesége szerint ilyenkor minden áldozatnak határozottnak kell lennie, és nem szabad félni a segítségtől – sőt, jelenteni is kell az ehhez hasonló felháborító eseteket még akkor is, ha a HR-esek néha nem tesznek szinte semmit a probléma megoldásának érdekében.

Az is fontos ilyenkor, hogy az áldozat környezete támogassa őt, próbáljon neki segíteni a traumatikus élmény feldolgozásában, és még véletlenül se hibáztassák a zaklató gátlástalansága miatt.

Itt lehet megnézni a fent idézett videót:

Aki úgy érzi, hogy segítségre van szüksége, esetleg bántalmazás áldozata, az keresse bizalommal az ilyen ügyekre specializálódott szervezeteket, mint például a Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen, vagyis a NANE Egyesületet, akiket a +36 80 505 101-es telefonszámon lehet elérni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás