Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Dráma a Nyerő párosban: az egyik sztárpár a házasságát akarja megmenteni a műsorral – videó

Dráma a Nyerő párosban: az egyik sztárpár a házasságát akarja megmenteni a műsorral – videó

Színes

Dráma a Nyerő párosban: az egyik sztárpár a házasságát akarja megmenteni a műsorral – videó

Színes

Baranyecz János 10:10

Kulcsár Edina és Csuti bevallották, hogy azért vállalták a Nyerő párost, mert ezzel szeretnék megmenteni a házasságukat.

Az RTL Klubon futó Nyerő páros ötödik évadának második része is tartogatott izgalmakat a nézőknek, ugyanis Kulcsár Edina és Csuti mindenkit meglepett azzal, hogy saját elmondásuk szerint válságban van a házasságuk, és azért jöttek ebbe a műsorba, hátha sikerül valahogy megoldaniuk a problémáikat – az egyik feladat közben pedig mindenki láthatta, hogy valóban vannak olyan pillanatok, mikor egyáltalán nincsenek közös nevezőn.

„Semmi túlzás nincs benne: mi azért jöttünk ebbe a műsorba, hogy megmentsük a házasságunkat. [...] Megszűntünk létezni egymásnak mint férj és feleség, vagy mint egy szerelmespár. Volt arra is példa, hogy én összepakoltam, és azt mondtam, hogy el szeretnék válni, hogyha ez így folytatódik”

– árulta el Kulcsár Edina a műsorban.

A többiek nagyon megrökönyödtek az őszinte vallomáson, hiszen nem hitték, hogy rögtön ennyire megnyílnak Csutiék, akiken tényleg látni lehetett, hogy valami nincs rendben, és minden erejükkel szeretnék megmenteni a házasságukat.

Kulcsár Edina a Blikknek is nyilatkozott a párkapcsolati problémáiról, és elmondta, hogy voltak elég durva esetek, hiszen egyszer például fogta magát, és a gyerekekkel együtt elment otthonról – de végül sikerült újra egymásra találniuk, aminek az volt a kulcsa, hogy kicsit több időt kellett kettesben tölteniük Csutival:

„Alig kommunikáltunk Csutival, és volt, hogy nagyon csúnyán összevesztünk, a kapcsolati problémáinkról sem tudtunk beszélni. Volt, hogy a két gyerekkel elmentem otthonról egy-két éjszakára. Mondtam Csutinak, ez az utolsó esélye, különben beadom a válópert. Lassú folyamat volt, hogy visszataláljunk egymáshoz, a műsor pedig arra volt jó, hogy végre ketten lehettünk. Pár nap után észrevettük, hogy újra érdeklődünk egymás iránt, és éreztük, igenis van miért küzdenünk.”

Itt lehet megnézni Kulcsár Edina és Csuti vallomását:

Itt pedig a feladatot, ami nem igazán ment nekik, így akadt pár feszült pillanat:

Borítókép: Sajtóklub (via nlc.hu)