promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi meglepő titkot árult el a Sztárban sztár leszek! legutóbbi adásáról
Borítókép:  Tóth Gabi / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sokaknak feltűnt a Sztárban sztár leszek! legutóbbi adásában Tóth Gabi különleges ruhája, amit nem véletlenül választott az énekesnő.

A TV2-n futó Sztárban sztár leszek! hétvégi adása is tartogatott óriási izgalmakat a nézőknek, akik alig tudták levenni a szemüket Tóth Gabiról és arról a ruhakölteményről, ami éppen rajta volt. Több kommentelő is megjegyezte, hogy milyen jól állt neki a népiesnek ható darab, most pedig kiderült, hogy nem csupán a divat ösztönözte az énekesnőt arra, hogy ezt válassza magának a felvételre.

„Hétvégén egy számomra nagyon különleges ruhát viseltem az adásban. Egy újragondolt kalotaszegi népviseletben voltam, ami kisgyermekkori emlékeimet idézte fel bennem, amikor néptáncoltam és népdalokat énekeltem. Ebben az erdélyi viseletben most is erősnek és különlegesnek éreztem magam, pontosan úgy, ahogy kislányként, hiszen a szeretteimet, családi szokásainkat, hagyományainkat juttatta eszembe. Ez pedig megerősít abban, hogy Hannarózámnak is hasonló élményeket szeretnék anyaként átadni majd. Ezeréves kultúránk meghatároz minket ma és mindig”

– árulta el az egyesek számára egészen meglepő titkot Tóth Gabi.

A híresség nemrég durva támadásokat kapott az „Az én szívem” című, magyaros motívumokkal telezsúfolt klipje miatt, mivel sokak szerint csak megjátszotta ezt „ősanya” szerepet, de Tóth Gabi tiszta vizet öntött a pohárba, és elmondta, hogy számára mindig is fontos volt a vallás, illetve a magyar kultúra – és ezt a fent idézett bejegyzése is bizonyítja.

Itt lehet megtekinteni Tóth Gabi ruháját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás