Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Nincs több titok! Palik László valójában ezért hagyta ott az Exatlont

Nincs több titok! Palik László valójában ezért hagyta ott az Exatlont

Színes

Nincs több titok! Palik László valójában ezért hagyta ott az Exatlont

Színes

Helmeczi Benjamin 12:12

Egy informátornak köszönhetően fény derült az igazságra, hogy Palik László végül miért hagyta ott az Exatlon Hungary-t.

Az Exatlon Hungary egykor egy rendkívül izgalmas, és egyben szórakoztató, nézettségét tekintve a TV2 egyik kiemelkedő reality műsora volt. A harmadik évadában aztán gyökeresen megváltozott a produkció, teljesen eluralkodott rajta a realitys oldala, ezáltal egy sportos valóságshow lett belőle.

Palik László három évig vezette az Exatlon Hungary-t, azonban most úgy döntött, hogy a 2022-es szezonban már nem tér vissza Dominikára.

„Hatalmas köszönet azoknak a TV2-es kollégáimnak, akikkel az elmúlt 3 évben együtt dolgozhattam ezen a műsoron, számomra megtiszteltetés volt veletek tévézni!”

– idézi a TV2 hétfői közleménye a műsorvezetőt.

Azóta is mennek a találgatások, hogy ki lehet majd az utódja. Mi is kaptunk egy érdekes infót a TV2 háza tájáról, miszerint Szujó Zoltán veszi majd át a műsort. Meg is kerestük a sportriportert, hogy megkérdezzük, igazak-e a hírek. A választ az alábbi cikkben olvashatjátok:

A Blikk a minap arról írt, hogy Palik és a TV2 elválása egyáltalán nem volt békés, állítólag hetek óta zajlottak az egyeztetések, a televízió vezetősége és Palik ugyanis gyökeresen mást gondolt a közös folytatásról.

„Lacinak sok mindenre kiterjedő döntési joga volt a sportrealityvel kapcsolatban a második évad óta. Addig ezzel semmi baj nem volt, míg az Exatlon kiemelkedő nézettséget hozott, ám a harmadik sorozat már halványabb teljesítményt nyújtott”

– mondta a lap informátora.

Való igaz, talán egy kicsit pihentetni kellene az Exatlont, és addig is a műsor szerkesztőinek alaposan át kellene gondolniuk, hogy min lehetne javítani, milyen újdonságokat lehetne behozni, és mivel lehetne újra népszerűvé tenni a produkciót.

Borítókép: Profimedia