promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Micsoda romantika: az énekesnő együtt végezte el a nagydolgát a férjével
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az újszülött gyermekük miatt kért két vécét Meghan Trainor a fürdőszobájukba.

Engedett a köz nyomásának, és megmutatta vécéit a rajongóinak Meghan Trainor. Az All About That Bass című dallal közel 2,5 milliárd YouTube-megtekintést elért énekesnő egy TikTok videóban hajtotta végre a nagy leleplezést.

Az illemhely különlegessége tehát az, hogy kettő van belőle. Így a hölgynek és a férjének nem kell egymásra várnia, ha egy időben jön rájuk a szükség, márpedig ez a közelmúltban meglehetősen gyakran előfordult.

Nem valami különleges perverzióról van szó, ennél sokkal egyszerűbb a magyarázat: egy újszülött gyermek. Februárban született meg a kisfiuk, és amikor a poronty felkeltette őket az éjszaka közepén, a szülőknek meg kellett várniuk egymást a pisiléssel.

Elhatározták hát, hogy amikor felújítják a házukat, akkor két vécéjük is lesz a fürdőszobában. Bár párkapcsolati szakértők azt mondják, hogy nem szerencsés bevonni a legintimebb pillanatainkba a másikat, Meghant és férjét egyáltalán nem zavarja az illemhely közös használata.

Fotó: Profimedia

Így hát mostantól két vécéjük is van, amit az énekesnő nem szégyellt megmutatni követőinek. Mindezt ráadásul úgy, hogy rajta ült a sajátján, miközben a kamera a férje árnyékszékét mutatta.

A videó alá bevágott egy Céline Dion-számot (All By Myself), ami azért vicces, mert az angol nyelvet ismerők számára könnyen félreérthető. Az All by myself, don't wanna be refrénből ugyanis kihallható az All by myself, don't wanna pee sor, ami nagyjából annyit jelent, hogy „nem akarok egyedül pisilni”.

@meghantrainor

POV: your husband is over the news about you having two toilets next to each other

♬ All By Myself - Céline Dion

Meghan elárulta, hogy a kivitelező először csak viccnek gondolta a két egymás melletti vécét, de aztán nyilvánvalóvá vált számára, hogy komolyan gondolják. És ha már így alakult, a pár – az énekesnő ezt sem rejtette véka alá – sokszor együtt végzi el a kisdolgát, de egy alkalommal már a nagydolgát is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás