Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Tóth Andi könnyekig hatotta a Dancing with the Stars zsűrijét – videók

Tóth Andi könnyekig hatotta a Dancing with the Stars zsűrijét – videók

Színes

Tóth Andi könnyekig hatotta a Dancing with the Stars zsűrijét – videók

Színes

Promotions 11:11

Tóth Andi és Andrei Mangra egy elég bensőséges produkciót adtak elő a Dancing with the Stars legutóbbi adásában, ugyanis az énekesnő édesapjával való zűrös viszonyát táncolták el, a zsűritagok pedig nem bírták ki könnyek nélkül.

Tegnap este Cooky és párja, Szécsi Debóra számára véget ért a TV2-n futó Dancing with the Stars, ami természetesen most is tartogatott a nézőknek pár elképesztő előadást. A produkciók közül mindenki szerint kiemelkedett Tóth Andi és Andrei Mangra tánca, hiszen olyan érzelmes és szimbolikus volt, hogy minden zsűritagtól megkapta a 10-es értékelést.

Tóth Andi az édesapjával való viszonyát próbálta a táncparketten átadni (miután elárulta, hogy mindig nagyon félt tőle), és ez olyan jól sikerült, hogy Ördög Nóra könnyek között értékelte a teljesítményét – Lékai-Kiss Ramóna pedig a végén olyan kedves szavakat mondott a fiatal énekesnőnek, hogy össze is ölelkeztek.

Mindenki dicsérte Tóth Andit, hiszen valóban érezni lehetett, milyen mélyről jön az, amit a nézők előtt táncba öntött. A híresség egyre inkább kezdi levetkőzni magáról a „botrányos” jelzőt, ráadásul nem csupán a csodás hangjával, hanem a lehengerlő tánctudásával is sikerült az utóbbi hónapokban bizonyítania – és könnyen lehet, hogy ő nyeri meg idén a Dancing with the Starst.

Itt lehet megnézni a produkció előtti ismertető videót:

Itt a produkciót:

Itt pedig a zsűri megható értékelését:

Borítókép: Tóth Andi és Andrei Mangra / tv2play.hu (screenshot)