Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Balesetet szenvedett Győzike – két dolgot is be akar tiltatni

Balesetet szenvedett Győzike – két dolgot is be akar tiltatni

Színes

Balesetet szenvedett Győzike – két dolgot is be akar tiltatni

Színes

BTP 15:34

Gáspár Győző az Európai Uniónak is levelet fog írni, ha muszáj.

A Van életünk című reality epizódjaiban a celebek mindennapjaiba pillanthatunk bele, és ha a Gáspár család van terítéken, akkor tényleg olyan néha, mintha a régi Győzike-showt néznénk az RTL-en.

Múltkor a showman szép kis balhét csapott, mert Bea asszony nem neki adott először enni reggel, hanem az alkalmazottaknak.

Természetesen a bizarr szituációk továbbra is futószalagon érkeznek. A múltkori epizódban Győzike csőtésztát evett, ami után ki akarta nyalni a tányért, és így megütötte a szemét. Később meg is jegyezte, hogy sosem gondolta volna, hogy egy nyalásból ilyen baleset lesz.

Győzike szerette volna, ha a felesége leragasztja a sérült szemét, de Bea egyáltalán nem tudta komolyan venni a férje hisztijét. Végül csak megoldotta a showman kérését, aki ezután kiköpött Johnny Depp lett.

A sopánkodás itt persze nem ért véget, mivel Győzike azt állította, hogy Bea asszony forrón tette a szeméhez a kamillateás filtert.

„Ezért írok az Unióba levelet, hogy szüntessék meg a csőtésztát, meg a kamellát. Egyszerűen ez a kettő nem jó így”

- mondta felháborodottan Győző.

Az kiderült, hogy a showman borzalmasan rosszul viseli a betegséget, és a kisebb sérüléseket is. Bea meg is jegyezte, hogy inkább idősek otthonába küldi őt, ha a jövőben is így folytatja. A csőtészta tényleg hatalmas galibát okozott.

Borítókép: TV2 offical