Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Nagy bejelentése után újra posztolt Curtis, itt pihennek a barátnőjével

Nagy bejelentése után újra posztolt Curtis, itt pihennek a barátnőjével

Színes

Nagy bejelentése után újra posztolt Curtis, itt pihennek a barátnőjével

Színes

Promotions 16:56

Nagy bejelentése után újra posztolt Curtis, itt pihen barátnőjével a rapper.

Mint megírtuk, Curtis szomorú dolgot közölt kedden a követőivel: egy időre visszavonul, lefújta az összes koncertjét. Majka egy nappal később, a Blikknek szólalt meg: a rappert támogatja, kapcsoaltuk a régi, de áprilisig biztosan nem zenélnek együtt. Curtis Instagram-oldalán azt írta követőinek, hogy ez az év megint egy száguldás volt számára, elfáradt, a világ összes gondját a nyakába vette. Ezért kell most elvonulnia, bizonytalan ideig nem láthatjuk a színpadon.

„Teljesen lemerültem testileg és lelkileg is. Az idei évre lekötött CURTIS bulikat felfüggesztem ,egy-két tv-s szereplést kivéve és eltűnök határozatlan időre a színpadról. A magánéletemben is volt rengeteg csatám a közelmúltban ,amit ugyancsak nehezen tudok feldolgozni ,de szerencsére a párom ,a kisfiam és pár jó barátom sokat segítenek. Szeretlek titeket és hamarosan újra találkozunk de most pihennem kell”

– írta közösségi oldalán a rapper.

Nem kellett sokat várnunk, hogy újra viszont lássuk valamelyik platformon: Curtis tegnap este, illetve ma délelőtt két Instagram-történetet is megosztott követőivel, egyiken a barátnőjével, Barnai Judittal fogják egymás kezét, másik történetében pedig a Balaton látható. A fényképekhez néhány emojin kívül semmit nem tett, így nem tudni, hogy hol járnak, pihennek kedvesével. Curtis két, hamarosan eltűnő Insta-sztoriját ide és ide kattintva nézhetitek meg.

A Bors napilap Curtis egy jó barátját, Young G-t kérdezte a rapper hirtelen jött visszavonulásáról. 

„Valljuk be őszintén, hogy nagyon szeretem őt, de olyan változékony a hangulata, akár az időjárás. Nem tudom pontosan, hogy mi lehet a háttérben, de az az érzésem, hogy lelki okok húzódnak emögött. Nagyon megviselte, és úgy gondolom, hogy a mai napig nem heverte ki, hogy gyilkossággal gyanúsítják a testvérét, ráadásul az édesanyja is kórházba került”

– mondta a lapnak Béci.

Borítókép: Profimedia