promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Demi Lovato lett a hülye tanácsok versenyének győztese
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nemsokára ufóvadászatra indul, de előtte még tett néhány furcsa javaslatot.

Miközben a világban második éve dúl a globális járvány, az árak pedig minden területen elszabadulni látszanak, az énekes-dalszerző Demi Lovatónak az a legnagyobb problémája, hogy lekicsinylő és sértő a földönkívülieket idegeneknek nevezni.

A 29 éves sztár az ET megnevezést javasolja velük kapcsolatban, amiről akár vitát is lehetne nyitni, ha a téma éppen aktuális volna. De egyelőre nyilván nem az, legalábbis kevesen hallhattunk földönkívülieket a földlakók diszkriminatív viselkedéséről panaszkodni.

Demi Lovato persze nem puszta szeszélyből említette meg ezt a dolgot, hanem ezzel is hírverést akar csinálni új műsora (Unidentified with Demi Lovato) részére, amelyben – milyen meglepő – maga is az ufók keresésére indul.

Fotó: YouTube/Peacock Original

Az énekesnő szerint az „idegen” kifejezés nemcsak sértő, de ellenséges is. Amikor pedig megkérdezték, hogy szerinte milyenek lehetnek ezek a földönkívüli létformák, a sztár csupán ennyit válaszolt:

„Hiszem, hogy békés lények. Tudom, hogy barátságosak lennének velünk.”

Később Ausztrália legnagyobb rádiós műsorában szerepelve azt a kérdést szegezték neki, hogy kialakítana-e romantikus kapcsolatot egy ET-vel, amire Demi Lovato nem is olyan meglepő választ adott:

„Azt hiszem, gyorsan igent mondanék erre!”

A készülő műsorban egyébként nemcsak az énekesnő fog szerepelni, hanem néhány szkeptikus személy is. Megkérdeznek majd tudósokat és szemtanúkat, vagyis igyekeznek tényleg alaposan körbejárni a témát, hogy objektív véleményt alkothassanak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás