promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem titkolja tovább Kiszel Tünde, újra együtt élnek
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az Álarcos énekes Kacsája, Kiszel Tünde elárulta, hogy újra együtt élnek szeretett lányával, Donetallával, aki előtt nem tudta titkolni, hogy a tévés produkció próbáira jár el otthonról.

Mint megírtuk, az Álarcos énekes nyomozócsapata ezúttal is csúnyán elhasalt: ugyan többen is kimondták Kiszel Tünde nevét az adás közben, a végső tippeknél valami oknál fogva mégsem dobta be egyikőjük sem a naptárdívát. Meg is döbbentek, amikor a Kacsa maszkból előbújt Kiszel Tünde, aki ezután elmesélte: miután újra együtt élnek lányával, Donatellával, ő tudott arról, hogy édesanyja a tévés produkció egyik versenyzője. 

„Eleinte nem akartam elárulni, valahogy a próbafolyamatok közben jött el az a pont, amikor már nem tudtam neki mit mondani, hova megyek. A mi viszonyunk Donatellával nagyon szoros, és nem akartam neki hazudni, persze nem is lett volna kivitelezhető. Újra velem lakik, amióta Szegedről átjelentkezett ide, a Zeneakadémiára. Azért pedig egyáltalán nem aggódtam, hogy ő elszólja magát. Donatella aztán igazán tud titkot tartani”

– mondta az nlc.hu-nak Kiszel Tünde. Elárulta továbbá, hogy barátai gyanakvók voltak: többen faggatták, hogy ő van-e a Kacsa jelmez mögött. Csupán egy barátnőjét nem tudta meggyőzni, ő ugyanis biztos volt abban, hogy Tündét rejti a maszk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás