promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Őrangyal mentette meg Szabó Győző életét? – videó
Borítókép:  Szabó Győző / youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szabó Győző egy igazán meghökkentő történetet mesélt Hajdú Péternek az Összezárva című műsorban, ugyanis könnyen lehet, hogy az őrangyalának köszönheti az életét.

Szabó Győző volt Hajdú Péter vendége a Life TV-n futó Összezárva című műsorban, ahol beszélgettek egyebek között a függőségéről is. A színész elárulta, hogy annak idején az alkohol és a különböző kábítószerek miatt egészen őrült dolgokat csinált, és szinte hihetetlen, hogy még életben van – és ezt alá is támasztotta egy kifejezetten hátborzongató történettel.

Szabó Győző egyszer egy műteremház harmadik emeletén bulizott, és szórakozásból felmászott a terasz korlátjára, ahol be akart mutatni egy trükköt, majd hirtelen elveszítette az egyensúlyát, és majdnem leesett, de még pont meg tudott kapaszkodni egy szárítókötélben – másnap reggel viszont kiderült, hogy ott sosem volt semmilyen kötél, vagy bármi, amit megragadhatott volna előző este.

A híresség úgy gondolja, hogy az őrangyalának, vagy valamilyen hasonló jelenségnek, csodának köszönheti az életét, ezért jelenleg is hisz egyebek között a felsőbb hatalmakban, illetve a spiritualitásban.

Az biztos, hogy ez nem egy szokványos eset, így teljesen érthető, hogy miért volt ekkora hatással Szabó Győzőre, hiszen erre tényleg nehéz racionális magyarázatot találni – de a lényeg úgyis az, hogy szerencsére túlélte.

Szabó Győző itt meséli el a teljes történetet:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás