promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tűsarkúban pörög a rúdon Király L. Norbert
Borítókép:  YouTube / Király L. Norbert - Én meg a góliát (Screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Bizarr szerepben tér vissza a 2010-es X-Faktor egyik kedvenc karaktere: Király L. Norbert tűsarkúban pörög a rúdon, az énekléssel pedig végleg felhagyott.

 

Király L. Norbert a Blikknek nyilatkozott: fél éve kezdett el rudtáncolni, az egész úgy jött, hogy valamelyik közösségi oldalon meglátott egy ilyen videót. Tetszett neki, mert nagyon látványos volt, és persze tudta, hogy rengeteg benne a kihívás. A 2010-es X-Faktor énekese keresett egy tanárt, az első óra után pedig már otthonra is felszerelt egy rudat. Hetente legalább ötször gyakorol.

„Megkaptam már, hogy mi ebben a teljesítmény, hiszen csak pörögni kell a rúdon? Pedig ez nem igaz. Teljes testes edzés, ami minden izomcsoportot megmozgat. Céljaim is vannak vele, már szóba került, hogy indulok valamilyen megméretésen is. Persze nem vagyok versengő típus, így nem biztos, hogy az az én világom lenne. Később szeretnék oktatni, sőt, az is benne van a pakliban, hogy fellépéseket vállalok. Már volt is megkeresés, de végül az nem jött össze”

– nyilatkozta a lapnak Király L. Norbi, hozzátéve, hogy bár sok a tévhit a rúdtánccal kapcsolatban, füstös bárokban ő sem lép majd fel. Számára ez kihívás, azért is vette fel azt a húsz centis magassarkút, mert nehezítő tényező.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás