promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jön a Trainspotting folytatása – De nem úgy, mint gondolnád!
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, hogy hamarosan ismét elmerülhetünk az Irvine Welsh által írt Trainspotting mocskos világában, de most sorozat formájában.

1996-ban mutatták be a zseniális Danny Boyle meghökkentő és szórakoztató drogos filmjét, a Trainspottingot, ami a könyörtelenségének és a humorának köszönhetően szinte egyből klasszikus lett. Az Irvine Welsh könyve alapján készült alkotás 2017-ben kapott egy folytatást, most pedig ismét örülhetnek a rajongók, ugyanis a Begbie-t alakító Robert Carlyle igazán bizalomgerjesztő dolgot mondott.

Kiderült, hogy Trainspotting elképesztően erőszakos pszichopata tolvajgyilkosa, Begbie saját minisorozatot kap, ráadásul Robert Carlyle is visszatér, hogy újból eljátssza minden idők egyik legkellemetlenebb, legfélelmetesebb karakterét, akinek az egyik kedvenc hobbija tömegverekedést okozni a pubokban.

A jelenleg még tervezési fázisban lévő, egyelőre 6 részesre megálmodott alkotás Irvine Welsh The Blade Artist című regényét fogja feldolgozni, amiben megismerhetjük Begbie titokzatos múltját, és a továbbra is egészen zűrös jelenét. Robert Carlyle még azt is elárulta, hogy kifejezetten jól mennek a dolgok és a megbeszélések, így hamarosan valószínűleg tényleg elkészül a sorozat, de egyelőre nem tud biztosat mondani ezzel kapcsolatban.

Így néz ki a Robert Carlyle által alakított Begbie karaktere, csak hogy lássuk, miről van szó:


Kép: Profimedia

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás