promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez a férfiakat is érdekli: ilyen a fehérnemű nélkül viselhető női ruha
Borítókép:  Fashion Nova
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Semmit sem enged látni, amit nem szabad, és az ára is megdöbbentő.

A magyaros nevű, de litván származású Tereze M. Kalman modell nemrég olyat mutatott félmillió Instagram-követőjének, amitől leesett a rajongók álla. A 25 éves hölgyön feszülő fekete ruha alatt ugyanis nem volt fehérnemű, mégis minden kényes részt eltakart.

Sőt a ruha különlegessége éppen az, hogy fehérneműt lényegében tilos hordani alatta, hiszen azzal elrontanák az összhatást, és viselője alakját sem adná ki tökéletesen. Most valószínűleg mindenki azt gondolja, hogy egy ilyen öltözéket csak a szupermodellek engedhetnek meg maguknak.

 

Fotó: instagram.com/terezekalman

De ez óriási tévedés, hiszen Tereze kisasszony a Fashion Nova 30 fontért (vagyis 12 ezer forintért) elérhető ruhájában taglózta le követőit. A fekete textilt a férfiak őrülten szexinek tartják, a hölgy azonban azért vette magára, mert állítása szerint elképesztően kényelmes azáltal, hogy soha nem tapasztalt szabadságot biztosít számára.

Tereze egyébként nemrég az OnlyFans erotikus tartalmakat közlő oldalra is regisztrált, ahol pénzért tudja mutogatni magát jelenleg 11,5 ezer előfizetőjének. A „Catch Me In Miami” fantázianevet viselő ruhaköltemény persze ott is nagy sikert aratott.

Fanyalgók azért mindig vannak, egy kommentelő például a következő észrevételt tette:

„Én sehol nem látok ruhát, ez csak zsinórokból, textildarabokból van összekötözve. Ez szép?”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás