Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ördög Nóra őrülten szexi volt tiniként – fotó

Ördög Nóra őrülten szexi volt tiniként – fotó

Színes

Ördög Nóra őrülten szexi volt tiniként – fotó

Színes

BTP 17:36

Igazából a műsorvezető nem sok mindent változott – régen is gyönyörű volt, és most is az.

Biztosan sokan emlékeznek rá, hogy Ördög Nóra anno a Kölyök Klub című műsorban tűnt fel először műsorvezetőként az RTL Klubon.

Akkor az FHM-et meglepte, amikor bekerült a neve a top 100-as szavazásba a legdögösebb magyar lányok közé, és leírták, hogy fogalmuk sincs róla ki ez a hölgy. Utána kellett nézniük, hogy ő valójában a Kölyök Klubot vezeti, ezért üdvözölték is a gyerekeket (apukákat) a magazin olvasói között.

A műsorvezető jelenleg a TV2-nél van, ahol a Séfek séfe című gaszto-valóságshot vezeti, míg a Dancing with the Starsban zsűriként segíti a csatorna munkáját.

Nóra néha igazán különleges fotókkal lepi meg az Instagramos követőit. Legutóbb megmutatta nekik, miképp nézett ki az édesapja fiatalon a katonaságban. A kommentelők alig találtak szavakat a régi kép láttán, hiszen a népszerű műsorvezető kísértetiesen hasonlít az apukájára.

Most Ördög Nóra újra visszament a múltba, de most saját magáról posztolt egy tablóképet 18 évesen. Tényleg kijelenthetjük, hogy nem sokat változott – régen is gyönyörű volt, most is az, és szinte alig öregedett valamit.

Borítókép: TV2 offical