Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Óriási újítással rajtol el a Nyerő Páros az RTL Klubon

Óriási újítással rajtol el a Nyerő Páros az RTL Klubon

Színes

Óriási újítással rajtol el a Nyerő Páros az RTL Klubon

Színes

BTP 19:38

A sztárpárokat tárt kapukkal várja a reality rezidenciája, ami hatalmas változásokon ment keresztül.

Már nem kell sokat aludni, és október 18-a hétfőtől vadonatúj évaddal érkezik az RTL Klub sztárpárshow-ja, a Nyerő Páros.

Az előző évadot Rácz Jenő és felesége, Gyuricza Dóra nyerte meg.

Az új szezonban nyolc sztárpár költözik be a megújult villába és küzd meg a Nyerő Páros címért: Nádai Anikó, és párja, Hajmásy Péter, Lesi László Csaba azaz L.L. Junior és felesége, Lesi-Körtvélyessy Kinga, Pataki Zita és férje, Szárnyas Attila, Kulcsár Edina és férje, Szabó András Csuti, Kárpáti Rebeka és párja, Frohner Ferenc Fecó, Molnár Gusztáv és párja, Fazekas Vivien, Somfai Péter és felesége, Somfai Krisztina, valamint Kamarás Norbi és párja, Kármán Odett.

Sebestyén Balázs és lelkes segítője, Kabát Peti újra a legkeményebb próbatételek elé állítja a szerelmeseket, akiknek vadonatúj játékokban kell megküzdeniük nap mint nap.

Azok a párok, aki győztesen jönnek ki az első párbajból, a villa kertjében található luxusrezidenciába költözhetnek, ahol olyan szolgáltatások segítik a kényelmet, mint például mosoda, takarítás, vagy teletöltött hűtőszekrény, hogy az ott lakóknak másra se kelljen koncentrálniuk, csak a játékra.

Ugyanakkor a korábbi évadokban luxuslakosztályként funkcionáló szoba az idei évadra egy több fő befogadására alkalmas hostellé változott. Az első játékban alulmaradt párok számára a beszédes nevű Hostel Löpattant szolgál majd közös szálláshelyként. Garantáltan nem kell sokáig várni arra, hogy kiderüljön, ki az, aki horkol, ki fél a sötétben, és kinek vannak különleges igényei a fekhelyét illetően.

Az RTL Klub le is leplezte, hogy milyen lesz a megújult Nyerő Páros villa.

Borítókép: Profimedia