promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Young G, azaz VV Béci már egy éve nem feküdt le a párjával
Borítókép:  LifeTV
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Young G őszintén beszélt arról, hogy most háttérbe kell szorítaniuk a szexet.

Idén tavasszal született meg Young G és a párja, Norina gyermeke. A kislányt Rebekának keresztelték, de az elején sajnos nem ment minden rendben. A kis Rebeka 36 hetesen jött a világra koraszülöttként.

Ahogy később kiderült, ez volt a szerencse, mivel a baba tüdőgyulladást kapott, amit az orvosok azonnal elkezdtek kezelni. Rebekának tényleg az élete múlt azon, hogy előbb szülessen meg.

Mindenki nagyon szurkolt, hogy a kislány fel tudjon épülni, de hála égnek Rebeka erős tudott maradni. Ma már a gyönyörű baba csodásan mosolyog mindenkire.

Norina veszélyeztetett terhessége és műtétei miatt sajnos a testiség háttérbe került Béciék életében. A Van életünkben Norinával őszintén beszéltek arról, hogy még ez sem állhat közéjük a nehéz időszakokban.

„Amióta mi együtt vagyunk a Norinával a szexualitás mindig jelen volt. (…) Az orvosok egyáltalán nem engedtek semmit, még egy kis pettinget se. Nagyon sok olyan probléma volt, vagy közrejátszott, ami miatt nem lehet és valljuk be lassan már egy éve zajlik ez az egész sztori”

- mesélte Young G Béci, aki hozzátette, hogy nem csak őt zavarja ez, hanem a párját is, de ki kell bírniuk valahogy ezt az időszakot.

Norina azt vette észre, hogy ez az egész inkább csak erősítette a kapcsolatukat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás