promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Folyamatosan készülök a tévézés utáni időszakra” – Majka hamarosan tényleg hátat fordít a televíziózásnak?
Borítókép:  Majka / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy látszik, hogy Majka egyáltalán nem viccelt azzal, hogy hamarosan abbahagyja a televíziózást – sőt, már komoly üzleti befektetésekkel készül az utána lévő időszakra.

Majka először tavaly novemberben lepte meg a rajongóit azzal a kijelentéssel, hogy nem akar tovább tévézni. Akkoriban nem mindenki vette őt komolyan, hiszen éppen a kórházban küzdött a koronavírussal, így a legtöbben úgy hitték, hogy biztos a betegség mondatta ezt vele, hiszen nagyon megviselte őt a dolog – de úgy tűnik, hogy tényleg komolyan gondolta.

„Folyamatosan készülök a tévézés utáni időszakra, mert bármikor eljöhet. Sok helyre fektettem be nagy pénzeket és mindegyik kockázatos üzlet. Krajnyák Peti barátommal három-négy helyen van viszonylag nagyobb befektetésünk. Nekem van egy-két ingatlanom, amit bérbe adok. De ezeket az üzleteket inkább csak azért csinálom, mert valamit mindig csinálni akarok, mert ha nem csinálok semmit, akkor egy kicsit unatkozom. [...] Hát valamiből össze kell szedni a pénzt, hogy kártyán el tudjam verni”

– árulta el a végén viccelődve Majka a Blikknek.

Ezek alapján a rapper/műsorvezető már ezerrel készül arra, hogy a különböző pénzügyi befektetéseinek köszönhetően legyen biztos bevétele a televíziózás utáni időszakban, ami lehet, hogy hamarabb jön el, mint gondoltuk. Addig is a nézők vasárnap esténként láthatják Majkát a TV2-n futó Sztárban sztár leszek! című műsorban, ahol nem egyszer keveredett már összetűzésbe Tóth Gabival.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás