promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Munkahelyi mulasztás: elaludt a pornósztár forgatás közben
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Női partnere megpróbálta egyedül befejezni a jelenetet, de a horkolás miatt nem tudta.

Illúziókban ringatja magát, aki azt hiszi, hogy egy pornófilmforgatás maga a véget nem érő gyönyör. Gyakran ugyanis az is pontosan olyan egyhangú robot, mint irodában dolgozni vagy egy szalag mellett álldogálni.

Mindezt a pornósztár Bunny Colby is megerősíti, aki alkalmanként bennfentes információkat oszt meg a forgatások hátteréről. Például akadt olyan férfi partnere, aki simán elaludt – éppen egy forró pajzánkodás kellős közepén.

A helyzetet nehezítette, hogy egy VR-jelenetet készítettek, vagyis a virtuális valóságban játszódó eseménysort akartak rögzíteni. Az alapszituáció szerint Bunny egy Airbnb lakástulajdonost alakított, aki a vendégét csábítja el.

„Miközben zajlott a szex, megpróbáltam a partneremhez beszélni. Furcsa volt, hogy nem reagált, és akkor meghallottam egy különös zajt. Előbb nem akartam elhinni, de aztán rájöttem, hogy horkol, vagyis elaludt a jelenet közben”

– elevenítette fel a történteket a hölgy. A munka persze megállt, de a férfi még erre sem ébredt fel. Fel kellett rázni, és ennek a vicces közjátéknak a hangfelvétele meg is maradt. Bunny csak azt sajnálta, hogy partnere elkezdett horkolni, különben így is be tudták volna fejezni az aktust.

A hölgy egyébként azt is bevallotta, hogy a szabadidejében szinte sohasem néz pornót. A forgatások során is jobban kedveli a vicces szituációkat, mint magát a forró együttlétet. Ennek megfelelően gyakran improvizál, és néha nem fél hülyeségeket sem összehordani.

Bunny karrierje nem indult túl könnyen, mert a mellnagyobbítása félresikerült, a szervezete nem reagált jól a plasztikai beavatkozásra. Korrigálni kellett a problémát egy újabb műtéttel, ami az első operáció után egyáltalán nem volt kellemes.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás