promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi lerántotta a leplet Szabó Ádámról a legújabb klipjében?
Borítókép:  youtube.com/Tóth Andi (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megérkezett Tóth Andi új zenéje, a „Kímélj”, aminek a klipjében Kamarás Iván és Törőcsik Franciska is feltűnnek egy egészségtelen kapcsolatban élő pár szerepében – és többen is úgy gondolják, hogy Szabó Ádám ihlette a videót.

Tóth Andi és Szabó Ádám tavaly nyáron szakítottak, és ugyan nem mondták el, hogy pontosan miért, de azt azért elárulták, hogy nem volt éppenséggel békés az elválás. A fiatal énekesnő állítólag sosem fog megbocsátani egykori szerelmének, ez pedig elég volt ahhoz, hogy a rajongói a legrosszabbat (például: megcsalást, bántalmazást) feltételezzék Szabó Ádámról – Tóth Andi legújabb klipje pedig csak tovább táplálja a rosszindulatú pletykákat az énekesről.

Megérkezett Tóth Andi „Kímélj” című dala, aminek a videójában Törőcsik Franciska és Kamarás Iván egy toxikus kapcsolatban élő párt alakítanak, ahol a férfi gyanúsan viselkedik, titkolózik és valószínűleg megcsalja a párját, ráadásul meg is üti őt – de a nő szerelmes belé, ezért nem hagyja el, akármennyire is egészségtelen ez az egész.

A kommentelők közül többen is megjegyezték, hogy Tóth Andi valószínűleg ezzel akarta lerántani a leplet Szabó Ádámról, és így mutatta meg a világnak, hogy valójában mi is vezetett a szakításukhoz – bár ez egyelőre csak alaptalan feltételezés, hiába tűnik úgy, hogy Tóth Andi a dal szövegében a Szabó Ádámmal együtt töltött két évükre utal.

Itt lehet megtekinteni Tóth Andi legújabb klipjét, és mindenki eldöntheti magának, hogy Szabó Ádám ihlette, vagy semmi köze hozzá az alkotásnak:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás