promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rubint Réka nyilvános üzenete emberek ezreinek csalt könnyeket a szemébe
Borítókép:  Rubint Réka és Schobert Norbi / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rubint Réka egy igazán megható bejegyzéssel tudatta a világgal, hogy mennyire szereti Schobert Norbit.

Egy hónappal ezelőtt szörnyű dolog történt a Schobert családdal, ugyanis Norbi rosszul lett a házuk előtt, elájult, és azonnal mentőt kellett hívni hozzá. Szerencsére idejében jött a segítség, így a fitneszguru komolyabb követkemények nélkül megúszott egy enyhe lefolyású stroke-ot, de a felesége, Rubint Réka betegre aggódta magát miatta.

Nehéz időszakon van túl a sztárpár, hiszen akár tragédiával is végződhetett volna az eset, ami úgy látszik, hogy végül jót tett a kapcsolatuknak, ugyanis Rubint Réka egy igazán megható bejegyzéssel tudatta a világgal, hogy mennyire szereti Schobert Norbit – közben pedig mindenkinek azt tanácsolta, hogy tudassuk a szeretteinkkel, mennyire fontosak nekünk:

„Azt, hogy mennyire szeretem és mennyire fontos nekem, azt nem tudom szavakkal kifejezni … Ezt az elmúlt időszak méginkább megmutatta! Öleld magadhoz azokat az embereket, akik fontosak szàmodra és mondd el Nekik, azt amit érezel … mert az èlet túl rövid ahhoz, hogy a legfontosabb pillanatokat ès mondatokat halogasd !!!”

Itt lehet megtekinteni Rubint Réka posztját, amit a visszajelzések alapján rengetegen megkönnyeztek:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás