promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A fél ország Majka különleges fotóin ámul – Így még sosem láthattuk a családját!
Borítókép:  Majka / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Majka különleges családi fotókat osztott meg, amiken megfigyelhetjük, hogy mennyire hasonlítanak rá, és feleségére a gyermekeik.

A nyár egyik legnagyobb, és legfontosabb hazai celeb-eseménye volt Majka és Dundika három napig tartó, hírességektől hemzsegő esküvője illetve lagzija, ami állítólag az időjárástól eltekintve maga volt a valóra vált álom. A sztárpár így hivatalosan is összekötötte az életét, miután már két közös gyermekük született, akiket boldogan nevelnek együtt már több éve.

Majka most két igazán figyelemreméltó képet posztolt, amikkel megmutatta a követőinek, hogy mennyire hasonlítanak rá, illetve a feleségére, Majoros Hajnira a fiaik.

„Marci és én, Oliver és Hajni… az egyiknèk az anya , a másiknak az apa biztos …”

– írta Majka poénkodva.

Az szinte biztos, hogy a fotókat látva mindenki meg fog lepődni azon, hogy valóban kísérteties a hasonlóság közöttük, hiszen például Marián és Majka esetében tényleg olyan, mintha ugyanazt a kisfiút néznénk. Többek között Horváth Éva és Benedek Tibor özvegye, Epres Panni sem tudták szó nélkül hagyni a cuki bejegyzést, amit máris több mint 25 ezren kedveltek.

Itt lehet megtekinteni Majka családi képeit:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás