promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka felesége teljesen kiakadt: „Dühöt érzek és csalódottságot”
Borítókép:  Majoros Hajni és Majka / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Majoros Hajninak elege van a hazugságokból, ezért tiszta vizet öntött a pohárba Majkával, és az álomesküvőjükkel kapcsolatban.

Nemrég volt az év talán legnagyobb durranásának számító celeb-esküvője, ugyanis összeházasodott Majka és Dundika, azaz Majoros Hajni. Három napig tartott a lagzi, amin ott volt a magyar sztárvilág színe-java, és természetesen rengeteg cikk született az eseménnyel kapcsolatban.

Majoros Hajni most nagyon kiakadt, ugyanis az egyik műsorban valótlan dolgot állítottak az esküvőjéről, ezért most egy nyilvános bejegyzésben tette helyre a dolgokat, és osztotta meg követőivel az igazságot.

„Ülök csendben a laptopom előtt és nézegetem az esküvői képeket mosolyogva. Vissza is adják a hangulatot, higgyétek el, szinte minden tökéletes volt, kivéve az időjárást, de ez már részletkérdés. Ahogy így idilli állapotomban átszellemülten görgetem a képeket, és azon gondolkodom, hogy mi legyen a mai esküvős poszt, a háttérben alapzajként szól a tévé, benne a TV2, Tényeknek csúfolt műsorával. Tények, hm. Olyan hitelesnek hangzik, sejtetve, hogy ami itt elhangzik, azt komoly kutatómunka előzi meg, a szerkesztők és a műsoron lázasan dolgozók képe jelenik meg, ahogy kamerával, mikrofonnal, jegyzetfüzetekkel szelik át az országot, hogy a »tények« eredetét felkutassák.

Mivel szelektív a hallásom (mint a gyerekeimnek, amikor szólítom őket…), hirtelen abbahagyom a görgetést és meghallom, hogy »Hajni és Majka összeveszett az esküvőn«. Először köpnyi-nyelni nem tudtam, de reméltem, hogy valami figyelemfelkeltő cím és valami poénnal lezárják, de nem ez történt. A Tények műsorvezetője beolvassa, hogy Hajni és Peti azért veszett össze, mert a fotózást a végére hagytuk és Peti ezt már nem bírta idegekkel. Atyaúristen. Ezt mégis honnan %!+”:_*><!!=(#&>!?-ból veszik?

Leírom, hogy mi a valóság, mert bár ezt pont nem akartam megosztani, de kénytelen vagyok. Vasárnap Olika rollerezett az esküvő helyszínén, de amilyen kis ügyes, elesett és felszakadt a szája, és Petivel első dolgunk volt bepattanni a kocsiba és a szekszárdi sürgősségire rohanni, ahol természetesen szakszerűen el is látták a sebét. Peti vezetett én pedig hátul ültem a riadtan ordító, vérző szájú gyerekemmel.

Ha már tények, akkor ez az. Biztos van értékelhető cikk is, de ezzel nagyon mellé lőttek. Dühöt érzek és csalódottságot, de több szót nem érdemel sem a műsor, sem az ehhez a cikkhez nevét adó szerkesztő sem.

Most pedig visszatérek a laptopomhoz és nézegetem tovább a képeket”

– írta Majoros Hajni.

Teljesen érthető Dundika frusztráltsága, hiszen valószínűleg bizonyos szempontból elég megterhelő lehet, hogy élete egyik legfontosabb napjával ennyit foglalkoznak az emberek, ráadásul olyan dolgok kezdenek el terjedni, amik meg sem történtek. De ezzel a poszttal most sikerült tisztáznia az alaptalan pletykákat, így már mindenki tudja, hogy tényleg csodálatos volt az esküvő, és Majkával sem vesztek össze.

Itt lehet megtekinteni Majoros Hajni bejegyzését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás