promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dave Bautista annyira meghatódott egy bántalmazott kiskutya szomorú történetén, hogy örökbe fogadta – videó
Borítókép:  Dave Bautista / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Dave Bautista örökbefogadott egy szomorú sorsú kiskutyát, és komoly pénzösszeget ajánlott annak, aki lebuktatja az állat bántalmazóját.

Dave Bautista leginkább A galaxis őrzői-széria miatt ismert, amiben ő alakítja a közönségkedvenc Drax karakterét. Az izmos színész sosem fél kimondani, amit gondol, és mindig kemény, határozott döntéseket hoz, így nem meglepő, hogy szinte hadat üzent annak az „embernek”, aki bántalmazta, elhanyagolta és súlyos sérülésekkel láncra verte azt a Sage nevű, éhező pitbull kölyköt, akit egy temető kukájánál találtak meg.

Dave Bautista annyira meghatódott a kiskutya szomorú történetén, hogy 5.000 dollárt, azaz nagyjából 1,5 millió forintot ajánlott annak, aki segít kideríteni, hogy ki bántalmazta az állatot – akit amúgy a világsztár nemrég örökbe is fogadott, és átnevezte Penny Bautistára, hiszen mostantól ő is a család része.

Dave Bautista ezzel a döntéssel nagyot nőtt az emberek szemében, akik folyamatosan támogató kommentekkel bombázzák őt, és egyet értenek abban, hogy elő kell keríteni a kutyus bántalmazóját, hogy minél hamarabb feleljen a kegyetlenségeiért.

A kutya amúgy állítólag nagyon barátságos, és még az orvosi vizsgálatot is bátran, a farkát csóválva tűrte, most pedig örök otthonra lelt a színésznél, ahol boldogan élhet.

Itt lehet megtekinteni az örökbefogadás pillanatát:

Itt pedig látható, milyen állapotban volt a kutyus, mikor megtalálták – 18+:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás