promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka a kamerák előtt tette helyre Tóth Gabit: „Ez egy kib*szott tévéműsor!”
Borítókép:  Majka / tv2play.hu (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Majka és Tóth Gabi ismét keményen összevitatkoztak a Sztárban sztár leszek!-ben – sose lesz vége a balhéjuknak?

Rengetegen nézik a TV2 Sztárban sztár leszek! című műsorát, amiben eddig a versenyzők tehetsége helyett inkább a mesterek vitái kerültek középpontba, hiszen Majka és Tóth Gabi rengetegszer összekaptak, és volt itt sírás, illetve stúdióból kivonulás is egyes szócsaták után – most pedig ismét sikerült akkorát balhézniuk, hogy megfagyott a levegő.

Tóth Gabi nehéz döntést hozott az egyik versenyzővel kapcsolatban, és haza küldte őt, Majka pedig megjegyezte, hogy ő máshogy döntött volna. Nem is kellett ennél több ahhoz, hogy az énekesnő kiakadjon, és zokogásban törjön ki, amiért ő egy ilyen megterhelő pillanatban nem támogatást kap, hanem „b*sztatást”, ráadásul a rappernek nem kéne ilyeneket mondania – Majkánál ezek után szakadt el a cérna.

„- Majka: Mit vársz, hogy ne mondjam b*szdmeg, vagy mit?
- Tóth Gabi: Igen, azt várom ilyenkor.
- Majka: Hogy a p*csába? Ez egy kib*szott tévéműsor!”

Végül Köllő Babett próbálkozott azzal, hogy közös nevezőre hozza a két hírességet, akik láthatóan minden egyes szavukkal csak feszültebbé tették a helyzetet.

Úgy tűnik, hogy Majka és Tóth Gabi nem igazán férnek meg egymás mellett, de ez csak jó a Sztárban sztár leszek! nézőinek, hiszen pont az ilyen izgalmakat szeretik az emberek.

Itt lehet megnézni a fent idézett jelenetet:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás