promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Csak ugatsz mint a kutyáim” – Berki Krisztiánnak elege lett, durván nekiment egy kommentelőnek
Borítókép:  Berki Krisztián / youtube.com/Rekeszizom Görcs (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Berki Krisztián megelégelte, hogy folyton a büntetőfékezős ügyével poénkodnak, ezért keményen beszólt az egyik támadójának.

Nemrég nagy port kavart Berki Krisztián újból előkerült büntetőfékezős ügye, amely során egy Bentley-vel túl gyorsan lassított le egy utasokat szállító busz előtt, ami végül hátulról belement. A hírességet két év szabadságvesztésre ítélték négy év próbaidőre felfüggesztve, ráadásul a pénzbüntetés mellett két évre elvették a jogosítványát is – de az ítélet még nem jogerős.

Berki Krisztián jelenleg is harcol azért, hogy enyhítsék a büntetését, és mivel nem vezethet, így leginkább taxival, vagy kerékpárral utazik, de arra is volt példa, hogy a tömegközlekedést választotta, illetve felesége, Mazsi fuvarozta őt – közben pedig folyamatosan kapja a beszólásokat emiatt.

„mikor elveszik a jogsit azt most teker”

– írta egy kommentelő Berki Krisztián büntetőfékezős ügyére utalva egy olyan képhez, amin bringával látható a botrányhős.

Úgy tűnik, hogy Berki Krisztiánnak már nagyon elege van abból, hogy folyton ezen lovagolnak az emberek, ezért durván helyre tette a fenti hozzászólás íróját, hátha ebből mások is megtanulják, hogy ideje leállni:

„majd ha bevonják esetleg fiam! Te is egy hülye vagy csak akinek fogalma sincs arról mit jelent egy nem jogerős ítélet csak ugatsz mint a kutyáim így az is maradsz”.

Itt lehet megnézni Berki Krisztián kerékpáros posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás