promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Baukó Éva a Havas-botrányról: „Én is lec*mmanthattam volna a tatát, de nekem nem volt hozzá gyomrom”
Borítókép:  Baukó Éva / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Havas Henrik ismét botrányba keveredett, Baukó Éva pedig természetesen elég durva véleményt fogalmazott meg ezzel kapcsolatban.

Nemrég kiszivárgott egy hangfelvétel, amin állítólag Havas Henrik annak idején arra „késztette” egyik, azóta már ismert celebbé váló diákját, hogy szexuális kapcsolatot létesítsen vele. Az ügy pillanatokon belül hatalmas port kavart, most pedig Baukó Éva is megszólalt ezzel kapcsolatban, ami azért is érdekes, mert régebben zaklatással vádolta Havas Henriket.

„A hangfelvételen szereplő celeb hölgy és társai miatt, nem jutottam a médiában arra a helyre, ahová úgy gondolom, hogy a karakterem -és az egyeniségemből kifolyólag való lettem volna. Tény nagyon szókimondó és őszinte nő vagyok, sok mindenről van véleményem. A celeb eseményekre sosem voltam hivatalos a nagy szám miatt, és hogy botrányhősnő vagyok. Ellenben a hangfelvételen szereplő celeb hölgyet és hasonló társait, -akit egyébként Nagy Alekosz tegnap az oldalán már megnevezett-előszeretettel helyeznek el VIP páholyokba, hívnak meg rendezvényekre, média eseményekre, hogy a Story gálát már ne is említsem. Őket nemes egyszerűséggel követendő példának, példaképnek állítják be a médiában. Ájtatosságuk, mézes mázosságuk pofátlan és nekem mindig is bűzlött, mert én mindig tudom az igazságot! Sokszor azt mondják rám a kommentelők ,hogy  irígy vagyok és savanyú a szőlő!!! Nem .. Nem az! Csak egyszerűen az igazságérzetem nem hagy nyugodni , hogy ezeknek  az álszent, képmutató, drogos, alkoholista züllött celebk*váknak a  fotóit kell néznem a címlapokon!!! Milyen világ ez? Itt vagyok én »-a botrányhősnő « , és itt vannak ők a megtért családanyák , és mint a példa mutatja a hangfelvételt készítő kéjenc , gátlástalan celeb r*bancok”

– írta Baukó Éva.

A Való Világ egykori játékosa ezek után egy kicsit mélyebben is belement a témába, és elárulta, hogy leginkább miért zavarja őt ez a botrány:

„Engem évekig elítéltek és nem hittek nekem , hogy zaklatott szexuálisan  a Tanár Úr! És itt van ez a celeb nő, aki szexuálisan felajánlotta magát, és még rögzítette is az aktust, de őt nem veszik elő!!! Pedig megdolgozta az öregurat. Hamarosan a nőnek széke is lesz az egyik csatornán, abban biztos vagyok! Ő mit tett le az asztalra? Annyit sem mint én, de jól él, új Mercedese van és Mykonosra jár nyaralni! Vállald már magad, ha ezt megtetted Csilla!!!”

Baukó Éva bejegyzéseinek a kommentszekciójában pillanatok alatt elszabadultak az indulatok, és többen is azt állították, hogy Megyeri Csilláról van szó, akit ráadásul sokan azzal gyanúsítottak, hogy szándékosan készített kompromittáló felvételt Havas Henrikről – bár erre senki sem tudott bizonyítékot felmutatni.

Baukó Évától a magyarázata ellenére később is újból megkérdezte pár ember, hogy miért foglalkozik ennyire a Havas-botránnyal (hiszen háromszor is posztolt róla pár napon belül), ő pedig a tőle megszokott módon fájdalmasan őszinte választ adott:

„mert engem évekig meghurcoltak, nem hittek nekem , hogy zaklatott, neki pedig még a nevét se írják le... De nem irigylem tőle, én is lec*mmanthattam volna a tatát, de nekem nem volt hozzá gyomrom”.

Itt lehet megtekinteni Baukó Éva egyik bejegyzését a Havas-ügyről:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás