promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiss Ramóna színt vallott: „Ez engem tökéletesen kielégít”
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tóth Andi és Lékai-Kiss Ramóna elárulták, mi a legnagyobb kihívás számukra a karaktereik megformálásában.

Lékai-Kiss Ramóna és Tóth Andi karaktere a Mintaapák 3. évadában mutatkozott be, és azóta folyamatosan bonyolítják Szabi történetszálát. A Makranczi Zalán által megformált ügyvédnek már mindkettejükkel volt intim viszonya, de Anna valahogy mégis sokkal közelebb áll hozzá, mint Karola.

A TV2 nemrég közzétett egy extra videót, amiben mindhárom színész megszólal. Tóth Andi és Ramóna arról beszélnek, hogy mennyire áll távol tőlük az a karakter, akit a sorozatban alakítanak.

„Világéletemben kerültem az ilyen nőket. Hisztérikusak, beképzeltek, és sok a személyisége”

- fogalmazott Andi, aki nagyon örült, mikor felkérték erre a szerepre. Elmondása szerint mindig is szerette az olyan szerepeket, ami egy kicsit távol áll tőle.

Lékai-Kiss Ramóna is élvezi azt a szerepet, amit rá osztottak a sorozatban, szerinte Anna és Szabi szála a széria egyik legizgalmasabb része, de ennél többet nem akart elárulni a jövőbeni történésekről.

„Én ilyenkor szárnyalok. Az, hogy reggel beérkezem Ramónaként, aztán egy kicsit Anna lehetek, aztán utána hülyéskedünk a stábbal, és újra Anna vagyok, majd Ramónaként megyek haza, és már az édesanya-feleség funkciót látom el otthon, amit a legjobban szeretek az életemben. Ez engem tökéletesen kielégít, azt hiszem ezért is szeretem a szakmámat”

Makranczi Zalán elárulta, hogy Szabi karaktere majdnem minden jelenetben más öltönyt, és zoknit visel. Persze, akik annyira nem érzékenyek erre, nem tudják kiszúrni, és a színész is azt mondja, hogy sokszor nem tud különbséget tenni egy fekete és egy kevésbé nagyon sötét kék között.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás